Kantoorruimte huren in Drachten

Full-service kantoorruimte

Op derde verdieping verhuren we op basis van het full-service principe afzonderlijke kantoorunits. De lichte werkplekken zijn er in verschillende grootten (van 10 tot 85 m2) en hebben allemaal uitzicht op straat. Als huurder van één van deze kantoren kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten: o.a. vergaderruimten, kantine, keuken, koffie/thee, printen en kopiëren. Check hier de all-in prijzen voor deze kantoorunits (pdf)

Grotere kantoren

Op de vierde verdieping is in totaal circa 600 m2 beschikbaar, variabel in te delen. De invulling van zowel de ruimte als het huurcontract is maatwerk en volledig af te stemmen op de gebruiker. Graag bespreken we de mogelijkheden hiervoor in een persoonlijk gesprek.

"Powered by Moar!"

In 2013 begon Moar! aan de Berglaan in Drachten, in het voormalige kantoor van de Friesland Bank. Maar al geruime tijd zijn hier alle kantoren verhuurd.

De eigenaren van het leegstaande kantoorpand tegenover Moar hebben anderhalve etage van het oude Centrada pand aan het Van Knobelsdorffplein beschikbaar gesteld voor invulling met het fullservice concept van Moar!

Er zijn inmiddels ook Moar vestigingen in Leeuwarden en Almere. Bij Moar! huur je een representatieve kantoorruimte op een centrale locatie met voldoende parkeergelegenheid. Je huurt een kantoor inclusief ondersteunende faciliteiten en gebruik van gezamenlijke ruimtes. Moar! is meer dan alleen een verhuurder van kantoorruimte. Verbinden, kennis delen en mei elkoar ondernemen, dat is de missie en kracht van Moar!

Lees meer op de website van Moar! Community Concepts BV